Catre toate candidatele la un post de europarlamentar: Cum sa castigati!

Tot secretul este sa va lasati barba. Sunt sigur ca v-a dat prin cap ideea asta dar cel mai important si mai greu este cum sa faceti sa va creasca barba?!

Necesita putina munca, sustinuta ce-i drept, dar nu e o problema pentru voi, sunteti femei si rezistati la stres.

Pasul 1: Luati vreo 480 role de folie alimentara si va infasurati strans mainile si picioarele, da’ insistati pana se face stratul de vreo 10 cm astfel incat sa se suprapuna atom peste atom si sa nu mai patrunda lumina si aerul.

Pasul 2: Inghinal plus zone limitrofe aplicati spuma poliuretanica, abundent. Daca aveti relatii puteti gasi la rusi spuma de izolat submarine, nu e foarte ieftina dar nici Her(m)alife nu e si tot bagati tone in voi in timp ce infulecati shaorme cu ochii la telenovele dar sperati sa va faceti dive.

Pasul 3: Cu nasul procedam invers, lucram cu el, nu impotriva lui. Va duceti pe cel mai apropiat camp si fermecati un tractorist sa va dea vreo 2 saci de ingrasamant…cautati de ala bun, nu va zgarciti. Si aplicati in fiecare nara ingrasamant pe care-l schimbati cu o sarja proaspata din ora in ora. Acum va dati seama ca pasul asta se poate face cel mai bine in preajma lucrarilor agricole deci planificati totul inainte…nici asta nu e o problema pentru voi, ca sunteti femei si noi nu rezistam la stres.

In felul asta, in cateva luni, fortam parul sa creasca pe fata iar parul din nas il vom lasa sa curga si-l vom pieptana intr-o mustata. Cele care nu rezista si vor sa-si faca un coc si sa infiga doua bete incrucisate, va rog mare atentie! Sigur veti crede ca aratati ca o gheisa dar credeti-ma, o sa semanati cu o corcitura dintre arici de mare si castor.

Disclaimer:
Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu persoane, firme, submarine, tractoristi sau cantareti la Eurovision, este pur intamplatoare.

Leave a comment